Składniki na 2 porcje
300g (porcja) śliwek
60g (6 łyżek) mąki owsianej
30g (3 łyżki) erytrolu
25g (duża łyżka) masła
Z owoców usunąć pestki, podzielić na połówki i przełożyć do płytkiego naczynia żaroodpornego lub kokilek. Masło rozpuścić i wymieszać z mąką oraz erytrolem. Posypać owoce powstałą kruszonką i zapiekać 25 minut w temperaturze 200 stopni bez przykrycia. Opcjonalnie przyozdobić cynamonem przed podaniem . Można podawać z jogurtem naturalnym.
Kontakt:
- 663 032 938
mgr inż. Aleksandra Rzepecka
OPINIA PACJENTA: Jesli zamierzasz zdrowo sie odzywiac,zadbac o swoje zdrowie i wyglad zdecydowanie polecam pania Ole Rzepecka.Wizyta przebiega w milej atmosferze,pelen profesjonalizm,chce sie dzialac.POLECAM .Nie czekaj odwiedz pania OLE naprawde WARTO
20.01.2021
Twój komentarz