20g (garść) ulubionej sałaty
70g (sztuka) figi
60g (porcja) sera mozzarella/Halloumi/koziego
10g (łyżka) oleju rzepakowego lub oliwy
12g (łyżeczka) miodu
10g (łyżeczka) musztardy
Na talerzu rozłożyć sałatę i ser pokrojony w kostkę. Figę obrać, pokroić w ósemki i rozłożyć na sałatce. Wymieszać olej z musztardą i miodem, całość skropić powstałym sosem.
Kontakt:
- 663 032 938
mgr inż. Aleksandra Rzepecka
OPINIA PACJENTA: Polecam Panią Aleksandrę z czystym sumieniem. Propozycje potraw są przygotowywane typowo pode mnie. Wcześniej wiele razy już się odchudzałam i ciągle byłam głodna, a teraz nawet nie czuję, że jestem na diecie. Jeśli mam ochotę na daną potrawę Pani Aleksandra przygotowuje dla ...
05.07.2020
Twój komentarz